Suomessa rallin juniorisarjoissa menestyksekkäästi kilpaillut nuori kilpakuski on saanut, RSD Finlandin avustuksella, saksalaiselta ammattitiimiltä, Wallenwein Rallye Sportilta kutsun tulla tutustumaan niin tiimin toimintaan kuin Saksan rallisarjaankin.

RSD Finland tarjoaa talkoo- ja vapaaehtoishengessä määrätietoisesti niin urallaan eteenpäin pyrkiville lahjakkaille kuljettajille kuin autoalan ammattiasentajillekin väylän moottoriurheilun ammattitiimeihin. Suomessa kilpaa ajaville kummikuljettajille yhteistyö Wallenwein Rallye Sportin kanssa avautui RSD Finlandin kummikuljettaja Sami Sarjulan sekä operatiivisen toiminnanjohtaja Raimo Skogin kautta.

– Kuluvan kilpailukauden helmikuussa tapasin Saariselällä Wallenwein Rallye Sportin Markin, joka itsekin ajaa kovasti kilpaa ja hän oli kiinnostunut yhteistyöstä niin mekaanikkojen työharjoittelun kuin lahjakkaiden suomalaisten kuljettajien suhteen. Siitä se sitten lähti ja nyt alkusyksystä yksi Kummikuljettajista matkaa Saksaan tutustumaan tiimin toimintaan sekä Saksan rallisarjaan, Skog kertoo.

– Wallenwein Rallye Sportilla on kilpailukautta 2015 silmälläpitäen valmistumassa Citroen R1 ja R3 luokan ralliautot ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaisesti, olisi siinä jollekin Kummikuljettajalle mahtava mahdollisuus jatkaa määrätietoista kehittymistä todella nousujohteisella urallaan, Skog jatkaa.