Tarkoituksena oli luoda kontakteja urallaan eteenpäin pyrkiville kuljettajille autourheilussa vaikuttavien henkilöiden kanssa. Osallistujina olivat kartingin ja jokamiesluokan kautta rallicrossiin siirtyvä 16-vuotians Jere Kalliokoski, rallin SM-sarjaa ajavat Jaro Kinnunen ja Samuli Vuorisalo. Tapahtumaan osallistui myös harrastuksekseen rallia ajava Sami Sarjula.

RSD ryhmä vieraili myös rallin kaksinkertaisen Saksan mestarin Armin Schwarzin ralliajokoulussa. Kuljettajat saivat tärkeitä ajovinkkejä kyydissään istuneen Schwarzin lisäksi myös viime vuoden Saksan mestari Mark Wallenweiniltä.

Matkan sisältöön liittyi myös huvittelua. Ensimmäisellä etapilla Rukalla, Riipisen Riistaravintolassa järjestettiin yleisölle avoin rallisimulaattorikilpailu Matti Alamäen X-R’cerin simulaattorilla. Paikalle ilmaantui vajaat 30 henkilöä kokeilemaan rallitaitojaan. Simulaattorikilpailu järjestettiin myös toisella etapilla Saariselän Hotelli Laanihovissa. Niin sanottuja siviilejä ei paikalle tullut kuin muutama, mutta RSD ryhmän, Schwarzin, Wallenweinin ja Alamäen kesken kehittyi tiukka kilpailu. Simulaattorin ratin parhaimmiksi vääntäjiksi osoittautui omistaja Matti Alamäki ja Samuli Vuorisalo, jotka kellottivat erikoiskokeen samalle sekunnille. Matilla oli tietysti omistajana pieni etulyöntiasema. Pahimman vastuksen suomalaisille antoi Mark Wallenwein jääden muutaman sekunnin.

Matkan järjestäjä RSD Racing Finlandin toimintavastaava Raimo Skog sekä muu ryhmä haluavat esittää kiitokset erinomaisesta palvelusta, ruuasta ja majoituksesta Riipisen Riistaravintolalle Rukalla ja Hotelli Laanihoville Saariselällä. Lisäksi Top Safaris saa kiitokset ikimuistoisesta moottorikelkkasafarista.